Test af bagagerumsmåtte til Model Y

Test af bagagerumsmåtte til Model Y

1 commentaire

Da jeg fik bilen tænkte jeg ikke, at det var nødvendigt med en måtte til bagagerummet, men det har jeg siden hen fundet af at det er.

Mit normale brug af bilen består i bl.a. at køre på genbrugspladsen i weekenden med haveaffald. Og selvom jeg plejer at lægge et tæppe i bunden og affaldet i plasticsække kan jeg ikke undgå, at noget ryger ud. Når det så er tid til at støvsuge bilen og bagagerummet er jeg nødt til at sætte min støvsuger på max så den kan få det hele med - og selv her er det svært. Men det jeg har lagt mærke til er, at selve filtet begynder at blive grimt. Måske jeg støvsuger for hårdt, men jeg oplever ikke at kan få det rent med mindre der bliver gået til den.

Det var her jeg besluttede mig for at lægge en bagagerumsmåtte i bunden. Til dels for at gøre det nemmere at gøre rent, men lige så meget for at passe på bilen.

Selve installationen, hvilket man faktisk ikke kan kalde det, er super nem. Det er blot at folde den på midten og lægge den i bunden af bagagerummet. Herefter passer perfekt rundt i alle hjørner. Og den slutter så man stadig kan få fat i det lille stykke til at løfte bunde op med. Og når man løfter bunde og har brug for at komme til den nederste rum folder den perfekt  på midten.

Efter at have brugt den månedstid var det på tide at vaske den. Den var blevet godt og grundigt beskidt. Først brugte jeg bare en klud med varmt vand - hvilket ikke var nok. Jeg ville prøve mig af med højtryksrensenseren. Det var en stor succes. Jeg var i stand til at få alt skidtet af og den lignede igen en der var helt ny. Eneste sted jeg ikke brugte højtryksrensen, var på det lille "Model Y" logo nede i højre hjørne. Jeg var bange for at det ville falde af. Men selvom det nok bare kunne limes på igen, var det ikke en chance jeg ville tage.

1 commentaire

https://d-change.net
https://d-change.net

I got this web site from my pal who told me concerning this website and
now this time I am browsing this site and reading very
informative articles or reviews here.

Laisser un commentaire

Ce site est protégé par reCAPTCHA, et la Politique de confidentialité et les Conditions d'utilisation de Google s'appliquent.