Anmeldelse af performance pedaler til Model 3 og Y

Anmeldelse af performance pedaler til Model 3 og Y

Tidsforbrug: 5 minutter

Sværhedsgrad: 

Først skulle de originale gummipedaler tages af hvilket var let nok. Det var blot at trække i den ene side og så rive til. På den måde kunne jeg få dem begge af på ca. 1 minut.

Nu var det så tid til at montere de nye performance pedaler oven på de bare pedalarme. 

Jeg startede med bremsen. Det viste sig at være klart den nemmeste at sætte på. Jeg startede med at trække den på fra højre mod venstre for så at få fingerene under og "vippe" gummiet i venstre side ud over selve pedalen.

Så var det tid til speederen. Jeg ved ikke om det var fordi ikke brugte samme fremgangsmåde, men det var åbenbart ret svær for mig. Mest af alt fordi pedalen er mindre, hvorfor det var svært at vippe gummiet ud over siden. Men efter en del forsøg fandt jeg ud af, at den nemmeste måde var samme fremgangsmåde som med bremsen.

Hvordan er det så at køre med?

Personligt kan jeg ikke mærke nogen forskel, men min kone sagde, at hun syntes det virkede som om foden ikke skred så meget rundt på pedalen.

Men jeg syntes pedalerne giver et super fedt udtryk til kabinen, og når jeg står udenfor og ser ind i førersiden, syntes jeg det rustfrie/krom-look matcher krom kanten ved kopholderen super godt. 

For 279 kr. er det helt sikkert pengene værd for mig. 

Terug naar blog

Reactie plaatsen